Question world inventories wont share or save? perworldinv or mvinv not installed

Discussion in 'Bukkit Help' started by Xtrality, Jul 23, 2019.

  1. Offline

    Xtrality

    Im using per world inventories cause multiverse inv wont work with my multiverse can anyone help me??
     
  2. Offline

    Machine Maker

    Do you have the worlds.yml file setup for PerWorldInventory?
     
  3. Offline

    Xtrality

    Like the groups for each world?
     
  4. Offline

    Machine Maker

    Yes. Can you post that?
     
  5. Offline

    Xtrality

    I want all inventorys to share
    Code:
    ===================================================================
    # # In this file you define your groups and the worlds in them.
    # # Follow this format:
    # # groups:
    # #   default:
    # #     worlds:
    # #     - world
    # #     - world_nether
    # #     - world_the_end
    # #     default-gamemode: SURVIVAL
    # #   creative:
    # #     worlds:
    # #     - creative
    # #     default-gamemode: CREATIVE
    # #
    # # 'default' and 'creative' are the names of the groups
    # # worlds: is a list of all worlds in the group
    # # If you have 'manage-gamemodes' set to true in the main config, the server
    # # will use the 'default-gamemode' here to know what gamemode to put users in.
    groups:
      default:
        worlds:
        - world
        - world_nether
        - world_the_end
        - extalia
        - hub
        - Main_Lobby
        - market
        - staff
        - wild
        default-gamemode: SURVIVAL
        respawnWorld: world
      Main_Lobby:
        worlds:
        - Main_Lobby
        - Main_Lobby_nether
        - Main_Lobby_the_end
        default-gamemode: SURVIVAL
    ====================================================================
     
    Last edited by a moderator: Jul 23, 2019
  6. Offline

    Machine Maker

    Well if you want all the worlds to share 1 inventory, then you need to put all the worlds in 1 group. Right now you have two groups.

    Also make sure you are using the correct world names (aka the names of the folders in your server folder)
     
  7. Offline

    Xtrality

    would you mind editting for me?
    World names are right
     
    Last edited: Jul 23, 2019
  8. Offline

    Machine Maker

    Code:
    ===================================================================
    # # In this file you define your groups and the worlds in them.
    # # Follow this format:
    # # groups:
    # # default:
    # # worlds:
    # # - world
    # # - world_nether
    # # - world_the_end
    # # default-gamemode: SURVIVAL
    # # creative:
    # # worlds:
    # # - creative
    # # default-gamemode: CREATIVE
    # #
    # # 'default' and 'creative' are the names of the groups
    # # worlds: is a list of all worlds in the group
    # # If you have 'manage-gamemodes' set to true in the main config, the server
    # # will use the 'default-gamemode' here to know what gamemode to put users in.
    groups:
      default:
        worlds:
        - world
        - world_nether
        - world_the_end
        - extalia
        - hub
        - Main_Lobby
        - market
        - staff
        - wild
        default-gamemode: SURVIVAL
        respawnWorld: world
    
    Try this. I just removed the Main_Lobby group.
     
  9. Offline

    Xtrality

    I tried this and still nothing i took all world inventories out and they still dont keep their inv when they warp
    Idk what to do
     
  10. Offline

    Machine Maker

    And just to check, you aren't getting any errors in the console on server start? If you are, please post the log on https://pastebin.com.

    Also, ensure the plugin is initializing by just reading back through the startup portion of the log.
     
  11. Offline

    Xtrality

    Im not getting any errors and this happens without Multiverse. I'd warp to the nether through the portal and it still makes my inventory disappear
    I using spigot 1.13.2 do you need my plugin list to see if anything is conflicting or what cause im at a loss ive searched all over google all over each forum even here and still nothing i find something almost remotely CLOSE to my problem but everyone assumes its Multiverse or USE multiverse ive done both and what do you know .... nothing.
    Also heres the pastebin info with both essential and mv debugs enabled
    https://pastebin.com/YGUPrfc2
    and here is pastebin of console start up
    https://pastebin.com/5Yi3bMEt
     
    Last edited: Jul 23, 2019

Share This Page