Problem/Bug PermissionEx prefixes doesnt work!

Discussion in 'Bukkit Help' started by Zeref0000, Jan 11, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    Zeref0000

    hello my fellow bukkiters.
    PremissionEx is one hard plugin i handled the premisions
    but i cant see my prefix! its always "Member"
    i am owner. i cant see my Owner prefix i only see Member

    PremissionEx: .yml https://pastebin.com/cSN80GEj

    my chatmanager is just ChatManager and EssentionalsChat
     
    Last edited: Jan 11, 2019
  2. Offline

    FreakyPear5

    When you do /pl is it showing that ChatManager is working?

    Is it red or green?
     
  3. Offline

    Zeref0000

    green.
     
  4. Offline

    KarimAKL

  5. Offline

    Zeref0000

    i dont know like what?
     
  6. Online

    timtower Ninja on the waves Moderator

    Please post your full server log using https://pastebin.com
     
  7. Offline

    Zeref0000

    i cannot its exceed storage length i tried with hastebin word length
     
  8. Online

    timtower Ninja on the waves Moderator

    Stop the server, start, stop, post log
     
  9. Offline

    Zeref0000

  10. Online

    timtower Ninja on the waves Moderator

    @Zeref0000 You have 2 Essentials jars, remove one of them.
    You have over 5 plugins with startup plugins due to missing plugins. Fix that first.
     
  11. Offline

    Zeref0000

    I fixed the essentionals thing. What plugins i may ask?
     
  12. Online

    timtower Ninja on the waves Moderator

    Check your logs.
    Could not load 'plugins\<jarfile>' in folder 'plugins'
    With that you can find all broken plugins.
     
  13. Offline

    Zeref0000

    i did what u say. chat is fixed but i dont see my prefix?
    i used a method to delete all broken plugins it included chatmanager?
     
  14. Online

    timtower Ninja on the waves Moderator

    What method did you use?
     
  15. Offline

    Zeref0000

    sorry i am at school at weekdays. ;P
    i figured that broken plugins wont be used.
    so i deleted all. and skiped the used one
    but it also deleted my config
     
    Last edited: Jan 18, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page