Plugin Help Essentials usermap not initialized???

Discussion in 'Plugin Help/Development/Requests' started by Nightspeedy, May 19, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    Nightspeedy

    Hello,

    I have made my own bukkit server, went through the config of essentials, started, and joined.
    But when i press T on my keyboard and chat it won't post a message, instead is prints Essentials usermap not initialized to the console... please help
     
  2. Offline

    timtower Moderator Moderator

  3. Offline

    Nightspeedy

  4. Offline

    timtower Moderator Moderator

    @Nightspeedy Please post your Essentials config, there is an error in there.
     
  5. Offline

    Nightspeedy

  6. Offline

    timtower Moderator Moderator

    @Nightspeedy Line 609, set it to the default value, then try again.
     
  7. Offline

    Nightspeedy

    @timtower
    Thanks, the chat works again. but i still dont see my prefixes and sufixes...
     
  8. Offline

    timtower Moderator Moderator

  9. Offline

    Nightspeedy

    @timtower i tried to do this
    format: '<{DISPLAYNAME}> {MESSAGE}'
    #format: '{GROUP}&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}'

    group-formats:
    Default: '{WORLDNAME} {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}'
    Admins: '{WORLDNAME} &c[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}'

    i removed the two hashtags in front of Default and Admins, nothing changed... Should i make a new topic?
     
  10. Offline

    timtower Moderator Moderator

    @Nightspeedy It is the format that you need to have, I don't know the Essentials placeholders though, but {GROUP} seems to be one, {PREFIX} would probably also be one. Could try that.
    The group formats have some different methods of working as far as I know.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page