Problem/Bug Wrong Color Tags

Discussion in 'Forum Feedback' started by jthort, Jan 22, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    jthort

    Hey I reloaded the page a few times and this seems to be happening. If you look at the tags, they have white text, the same color as the background, making it hard to see unless you highlight it.

    [​IMG]

    Not a big deal, just thought I would let you know. If you didn't notice, I am using chrome not tor.

    Thanks!

    [​IMG]

    Edit: Did some poking around and I found this (See bottom right) which shows the text as white, which is not shown (because the background is white). The userrankmod class seems to be the wrong colors and or background:eek:

    [​IMG]

    Edit 2: I found another formatting issue, maybe it's just me? I tried a different browser and it was normal, so I guess it's just chrome.
     
    Last edited: Jan 22, 2015
  2. Offline

    Lolmewn Retired Staff

    Chrome here too, nothing seems to be wrong. Tried clearing cache etc?
     
  3. Offline

    teej107

    Chrome as well. No problem with me!
     
  4. Offline

    bwfcwalshy Retired Staff

    Chrome.
    No issues, is it your monitor? Cleared your cache as Lolmewn said?
     
  5. Offline

    mbaxter ʇıʞʞnq ɐ sɐɥ ı Retired Staff

    I just experienced this issue for a moment, and then it went away on the next page load.
     
  6. Offline

    Bobcat00

    I'm continuing to see blank (or totally black) tags here. Online, offline, moderator - they're all wrong.
     
  7. Offline

    jthort

    Thats strange, mine stays this way even if I reload.
     
  8. Offline

    teej107

    @jthort @Bobcat00 Have you tried it on a different browser? Perhaps
     
  9. Offline

    Bobcat00

    Cleared the cache. Problem still exists.

    So now the site doesn't support IE11 ?

    Maybe Curse should simply fix whatever it was they broke.
     
  10. Offline

    jthort

     
  11. Offline

    Bobcat00

    My Gawd. It happens in IE11 and Chrome. That good enough for you?
     
  12. Offline

    ChipDev

    It's fixed on safari!
    Thanks :)
     
  13. Offline

    bwfcwalshy Retired Staff

    @ChipDev I never had the issue on Safari.

    Is anyone still having this issue?
     
  14. Offline

    mbaxter ʇıʞʞnq ɐ sɐɥ ı Retired Staff

    Reading this post now, yup! A force refresh did nothing.
     
  15. Offline

    Bobcat00

    IE11 at work, no problem. Chrome at work, no problem.
    IE11 at home, problem. Chrome at home, problem.

    <Bobcat scratches his head>
     
    Experminator and jthort like this.
  16. Offline

    ColonelHedgehog

    @Bobcat00:

    It might be a simple problem of internet connectivity.
     
  17. Offline

    Bobcat00

    Highly doubtful.
     
  18. Offline

    bwfcwalshy Retired Staff

  19. Offline

    Bobcat00

  20. Offline

    Avygeil

    Happening right now to me on Chrome, clearing cache does not help. It worked when I read this thread earlier. It seems to turn white less than a second after page load.
     
  21. Offline

    nverdier

  22. Offline

    teej107

  23. Offline

    nverdier

  24. Offline

    ZeldoKavira Administrator Curse

    The color flag has to do with text color not background color. The flag you were looking for is "background" and it shows the proper color from what I can tell from your screenshot. What version of Chrome are you using? Can you try disabling your plugins?
     
  25. Offline

    Avygeil

    Well... doesn't work on my 3 computers, which share the same IP, through Chrome, IE and Firefox, with or without plugins. Works with proxy browsing on all computers (Tor and Chrome). :(
     
  26. Offline

    jthort

    @ZeldoKavira it's also on my phone, which has no plugins/extensions.
    [​IMG]
    Version
    [​IMG]
     
  27. Offline

    ZeldoKavira Administrator Curse

    Can someone that is getting the issue send me screenshots that covers the entire CSS panel? (Similar to the second screenshot in the OP on the bottom right hand side) and then another one that shows the computed tab of that panel?
     
  28. Offline

    jthort

  29. Offline

    bwfcwalshy Retired Staff

    @jthort The background color loaded... Could we have a screenshot of your network panel?
     
  30. Offline

    jthort

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page