Solved WorldGuard Error (I think). Please help!

Discussion in 'Bukkit Help' started by Kyle_z, Dec 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    Kyle_z

    When I start up my server, the console starts spamming with this [Severe] error:

    http://pastebin.com/ppP3GqaE

    Everything works fine, but I would like to know what is wrong, and I would like to stop it.
    Thanks!
     
  2. Offline

    c0mp

    Which version of CraftBukkit, WorldGuard, and WorldEdit are you using? (Or just pastebin your full startup log)
     
  3. Offline

    Aselox

  4. Offline

    Kyle_z

    Um, all the versions are up to date. But the problem seems to be as soon as I open my minecraft (because I host this server on my desktop computer), the console starts spamming. My server is 1.4.5.
     
  5. Offline

    Aselox

    Use the last devbuild as i said. Due to recents api changes, every protection plugin using the EntityChangeBlockEvent needs to be recompiled.
     
  6. Offline

    Kyle_z

    Thanks Aselox, I will try it.
     
  7. Offline

    nhadobas

    Use the latest worldguard development build from build.sk89q.com
    - my post was a tad too late, sorry for the reply
     
  8. Offline

    Kyle_z

    Lol, no need to worry, thanks.

    Thanks! It works perfectly now, but now I am getting this eorror. I'm quite sure it is my PermissionsEx, though. Thanks again! http://pastebin.com/1BZHrM6p

    - Don't worry about this

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 30, 2016
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page