Will pay for a "Quiz" plugin!

Discussion in 'Archived: Plugin Requests' started by rockxz2135, Sep 17, 2011.

  1. Offline

    rockxz2135

    So what I want is a plugin that quizes people, but I want to be able to configure what the quizes say. Also I want them to be automatic with a customizable interval in seconds. But I don't want people to have to type a command to answer these quizes.

    Needed Features:
    Automatic broadcast of quizes with customizable interval in seconds
    Per-World
    Customizable colors(using the &1-f), questions, rewards
    iConomy compatable
    Rewards for answering correctly whether that be items or iConomy money
    no commands necessary to answer or create
    PermissionsEX(PEX) support
    ##############################
    EXAMPLE:
    iQuiz: What is 1+1? First person to answer wins iconomy money and/or item

    Player1: 3

    Player2: 2

    iQuiz: Player2 answered correctly! Won 10 money and/or item
    ##################################
    Example Config:
    Code:
    #EXAMPLE CONFIG
    ################
    Use-iConomy: true
    Won-message:
        Enabled: true
        message: &e+PLAYER_NAME &5has won &6+money/+item
    
    EXAMPLE Questions.yml
    Code:
    Questions:
        1:
            Question: What is 1+1?
            Answer: 2
            Reward:
                Item: 322
                    Amount: 1
                Money: 100
    I will pay $20 for this to be developed!
     
  2. Offline

    Zaros

    It has to be a command to answer the quizzes, unless you use sprout or world actions like buttons or blocks. Also, please dont ":D" in people's threads to bring attention to this.

    Edit Well technically you could get the answer out of chat, but anything that didnt have "3" in it would return a wrong answer message. That could be annoying for users that just want to talk and not play the quiz. Might be able to use anything starting with 'Answer: '. Regardless, I'm not helping a spammer.
     
  3. Offline

    Darkedge

    +1 You *have* to use a command unless you use Spout and Spoutcraft, keep in mind that would mean that the usability of the plugin would be decreased because you wouldn't be able to answer UNLESS you are using Spoutcraft. (Unless you could answer via both command and Spout)
     
  4. Offline

    rockxz2135

    In the plugin "nSpleef" people can start a game by saying "ready" without a command. Sorry about that....

    Would I need the client of spout or just the server side?

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 19, 2016
  5. Offline

    V10lator

    for devs who wanna take this up (I won't as I'm to busy atm):
    1. broadcast question
    2. start thread (with bukkit sheduler) for the timeout
    3. listen to onPlayerChat()
    4. Win... :)
    //EDIT: And this can all be done server-side... ;)
     
    rockxz2135 likes this.
  6. Offline

    rockxz2135

    Thank you :D
     
  7. Offline

    Darkedge

    @rockxz2135, Spoutcraft for all the people that use the quiz. So client-side, for all the people on your server, it would be possible to go into some sort of "quiz mode" where there's no /'s, if you were to use chat, but with Spout, I could make a GUI. However, it means all users need spoutcraft.

    ^^ That could be done, but as said, if you had a question, for example, what is the capital of Australia and anything except Canberra happened to be entered into chat, it would come up as an incorrect answer.
     
  8. Offline

    rockxz2135

    Can't you do what v10later said?
     
  9. Offline

    Darkedge

    It could work...

    //EDIT: I'll get to work then.
     
  10. Offline

    Zaros

    At the same time:

     
  11. Offline

    rockxz2135

    Isn't that what I am asking? like a basic part of the config for customizing it like
    #############################
    Question1:
    Q= 'What is the id for stone?'
    A= '1'
    #############################

    I guess to seperate people from wanting to chat and answering the quiz they could have to type "a:"

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 19, 2016
  12. Offline

    Darkedge

    k.

    When you say customizable quizes, and automatic broadcasting, does that mean you want a random question to be asked?
    Also, do you answers from players to be sent to other players?

    EDIT: I'm gonna use commands for creating quizes, It's a lot harder in comparison, to parse arguments to create quizes, then to use bukkit's system for commands.

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 19, 2016
    rockxz2135 likes this.
  13. Offline

    rockxz2135

    I want to be able to make a huge list of custom quizes and have it automatically say them in a random order
    I don't know what you mean for that second question
     
  14. Offline

    Darkedge

    I mean, if a player answers a:5 or whatever, do you want that to appear in other players chat?
     
  15. Offline

    rockxz2135

    Yes, please

    Could you make this compatible with PEX?

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 19, 2016
  16. Offline

    Darkedge

    If PEX supports SuperPerms, which I believe it does, it will be done.
     
  17. Offline

    rockxz2135

    It does, Sweet!
     
  18. Offline

    user_43347

    @rockxz2135, not to steal thunder, but I wouldn't pay for this to be developed, it isn't that much of a task. If you want, I could have it done tomorrow and for free.
     
  19. Offline

    Darkedge

    @steaks4uce, It's up to you, I'm through, going on vacation, and you have a fair point.

    Darkedge.
     
  20. Offline

    Marcos Cosmos

    I haven't even made a plugin before and I agree with @steaks4uce

    I almost feel like attempting this as my first plugin because it looks fairly simple. (I'm not trying to brag or belittlle, OR draw attention -.-)

    But I've gotta study, so no can do, plus it's already started lol.

    My point is. @steaks4uce Do you think it would be unreasonable to expect to be able to and why? (I seem to have trouble grasping which aspects of a plugin are complex, so I'm kinda asking around for insight :p)
     
  21. Offline

    rockxz2135

    That would be nice, Thank you I apreciate it :)
     
  22. Offline

    user_43347

    It's done for the most part, I'll have it today.
     
  23. Offline

    emericask8ur

    This looks good, maybe we can make a plugin that allows you to study something xD Like Spanish, Italian, Math, History, Minecraft quiz lol xD
     
    rockxz2135 likes this.
  24. Offline

    rockxz2135

    lol

    Is it coming along good?

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 19, 2016
    emericask8ur likes this.
  25. Offline

    jeroende2e

    i have a sort alike plugin. but if someone is already making it.
    i won't make it

    You can always backup me ;p
     
  26. Offline

    Mr_H4mm3r

    ?? What about the plugin JAIL when you are naming the cells you are not typing a command??
     
  27. Offline

    emericask8ur

    Ill do it in my Sidekick plugin maybe?
     
  28. Offline

    rockxz2135

    lol we already discussed that :p
     
  29. Offline

    Zaros

    Never read the source, but I would assume interaction.
     
  30. Offline

    rockxz2135

    Did you finish?
     

Share This Page