[WEB/ADMIN] SpaceBukkit Beta 1.2 - Web Administration the awesome way!

Discussion in 'Bukkit Tools' started by SpaceCP, Feb 3, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    alebcay

    I've never tried the ping thing. I tried that syntax on cmd prompt and other stuff, but no matter where I tried, it didn't work. Where am I supposed to try that? (I feel stupid now) :eek:
     
  2. Offline

    half_bit

    In a browser.
     
    alebcay and Jamy like this.
  3. Offline

    alebcay

    Oh. OK. ^.^

    EDIT:
    2011 returns a pong, 2012 doesn't.

    It also appears that no matter what I change 2012 to, Google Chrome still can't ping it...(I've tried 80, and just about any free port on my VPS)
     
  4. Offline

    rmsy

    Are you sure the port is set to 2012? Are you sure that port is open? There's a break in the chain somewhere.
     
  5. Offline

    alebcay

    I'll try switching the 2011 and 2012 ports and see if that works. That way, I'll see whether its a ports issue or a SpaceBukkitRTK issue...
     
  6. Offline

    half_bit

    Use build #6 of our module then, you have a dev build. Also change Developpment to false and Recommended to true in SpaceModules Configuration.
     
  7. Offline

    alebcay

    I've already tried switching to #6, I've downloaded #6 twice already. And this is my config file:

    Code:
    SpaceModule:
        Artifact: <automatic>
        Type: Bukkit
        Development: false
        Recommended: true
    General:
        Salt: JIEFIUEOUIR0893297837890FFDJFJL
        WorldContainer: .
    SpaceBukkit:
        Port: 2011
    SpaceRTK:
        Port: 2012
     
    
    EDIT: OK, so after I posted this, I switched the port numbers above (made 2012 for SpaceBukkit and 2011 for SpaceRTK) and found that I could then ping 2012 and not 2011, so the problem lies in the SpaceRTK, not port 2012.
     
  8. Offline

    half_bit

    Protip: NEVER paste your salt anywhere, it's the key into your SB and thus into your MC-Server, so don't do that ;)

    Are you sure you copied the module to <mc>/toolkit/modules/ and not <mc>/plugins/ ? Happened to quite some people :p

    Did you restart the whole wrapper?
     
  9. Offline

    alebcay

    I know. I just reinstalled EVERYTHING...Module, and FOLDER (and changed my Salt ;) ), with the build #6 above...I guess its just a matter of letting it regenerate the SpaceModule folder. I just tried and now both ports are replying. I'm now trying the Web Panel Installation one more time...

    EDIT:
    Still reports server could not be reached...:eek:
     
  10. Offline

    half_bit

    But it is still Ponging?
    Then you might not have cURL installed.

    making a wild guess you probably have ubuntu as distro, you can install cURL with this command:
    Code:
    apt-get install curl php5-curl
     
  11. Offline

    alebcay

    Wait...somehow the page didn't update and its working now?!?

    Congratulations!

    You have a fully operational SpaceBukkit installed.

    Here are some links to get you started if you need help:


    SpaceBukkit Home
    SpaceBukkit Forums
    SpaceBukkit Wiki
    SpaceBukkit Home


    Please note that Your login credentials are:

    [SNIPPED]

    Once logged in immediatly change these credentials on the "Settings" page!

    Allright! Are you ready for awesomeness? Click next to begin your biggest adventure!
     
  12. Offline

    half_bit

    So it's working now? That's good then, isn't it? :p
     
  13. Offline

    alebcay

    Yay! Its working now! One problem...when I try to log in, I end up on a blank page, with nothing on it. The tab title just says "localhost/spacebukkit/dash", and I don't see anything...I'm looking at the F.E.P section on the SB wiki, but I'm running Apache on Windows, with no console window, so I don't know what to do...
     
  14. Offline

    owufail

  15. Offline

    Mrchasez

  16. Offline

    Mrchasez

  17. Offline

    half_bit

    I'm still searching for a solution, sorry :(

    Did you maybe also try what the error tells you to do?
     
  18. Offline

    Mrchasez

    No -.- /sarcasm

    Yes, Yes i did.
     
  19. Offline

    half_bit

    Well that's great that you knew that, but how do you expect us to help you w/o any information at all? :p

    Did you set AllowOverride to All for your webroot?
     
  20. Offline

    Mrchasez

    Yes ;(
     
  21. Offline

    half_bit

    Did you restart apache after enabling the rewrite module with a2enmod mod_rewrite?
     
  22. Offline

    alebcay

    From prior experiences, note that if this is on a public webhost that you don't have root access to, you probably can't fix the issue. (I HATE 000WEBHOST FOR THAT DX)
     
  23. Offline

    M1sT3rM4n

    Any feedback on the thing I talked about in the post above yours, which I quoted?
     
    Tom Swift likes this.
  24. Offline

    Antariano

    I talked with our java department (sounds snazzy, eh?). They say it's normal for how Java works - it builds up memory until the garbage collector deletes most of it again.
     
    Nathan C and M1sT3rM4n like this.
  25. Offline

    M1sT3rM4n

    Cool. I thought it was either I or the server going insane.
     
    Tom Swift likes this.
  26. Offline

    Mrchasez

    Yes ;[
     
  27. Offline

    half_bit

    Then it must work :/ Did you clear your cache and then try to reload the page? Maybe you get a cached version of it all the time...
     
  28. Offline

    ipzent

    What's the latest news on spacebukkit?
    do we get any incremental upgrades? stuff that starts working for example, backups?
    thanks..
     
  29. Offline

    Antariano

    You should check out our forums or IRC for news :)
     
  30. Offline

    NitroNarcosis

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page