TnT is blocked. Please help

Discussion in 'Bukkit Help' started by bobhull517, Dec 14, 2013.

?

What plugins are useless out of these?

  1. BloodShed

    0 vote(s)
    0.0%
  2. Microblocks

    1 vote(s)
    100.0%
  3. modReq

    0 vote(s)
    0.0%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    bobhull517

    So I have a factions server with many other plugins along side. I am not sure if this has been solved before with my specific needs. TNT is not destroying blocks ANYWHERE and it gets really annoying. This has happened before but it goes on and off. If I could find a permanent solution that would be amazing. My craftbukkit build is craftbukkit-1.7.2-RO.1 My plugins are:

    Advanced MOTD, AutoBroadcasterPlus, BloodShed, BouncingArrows, ClearLag, Custom_Enchantments, EnjinMinecraftPlugin, Essentials (antibuild, chat, spawn, and regular), factions, mcore, microblocks, modReq, movecraft, multiverse-core, NoCheatPlus, PermissionsEX, Plugman, QuakeCraft, SavingPlus, TagAPI, timtheenchanter, trails, uSkyBlock, UVVillagers, VampireZ, vault, WGCustomFlags, WGKeepInventoryFlags, worldedit, worldguard
     
  2. Offline

    DoctorDark

    bobhull517

    Check your WorldGuard Config, as I believe it has an option to disable TnT.
     
  3. Offline

    bobhull517

    Already did. Here you go:

    ignition:
    block-tnt: false
    block-tnt-block-damage: false
    block-lighter: false
     
  4. Offline

    DoctorDark

    bobhull517
    I have no experience with any other of those plugins, but you may see if NoCheatPlus or Essentials AntiBuild may be interfering.

    If not I would suggest temporarily removing plugins until TnT is enabled and then finding out what the conflict is from there.
     
  5. Offline

    bobhull517

    ok I will do that and see what happens
     
  6. Offline

    mazentheamazin

  7. Offline

    Necrodoom

    They dont do the same thing at all?
    bobhull517 Do you get any message on using tnt?
     
  8. Offline

    bobhull517

    nope... and I took out vault and it worked for maybe one or two minutes but then it happened again. IK vault isn't the problem because its a plugin that links plugins with permissions. But idk what else to do.
     
  9. Offline

    Necrodoom

    bobhull517 You didnt list it, but make sure you dont have modifyworld.jar, and if yes, disable it. If still doesnt work, try disable plugins one by one till it works.
     
  10. Offline

    bobhull517

    No I do not have modifyworld.jar on my server. IT WAS FACTIONS!!!!! Idk what the problem is though. Time for config :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page