Map bug! Stripes of other biomes.

Discussion in 'Bukkit Help' started by Tadas159, Mar 12, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    Tadas159

    So I generated a new world in bukkit 1.2.3-R0.1 and I see this bug really often now, those wines are growing on invisible blocks, when you place a block on those blocks, the block appears, and you get back your placed block, it often occured in generated villages in 1.1, but now it's in rainforests.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Edit: Here's more pics
    [​IMG]
    That's how it generates.
    [​IMG]
    That's how it looks when I rejoin the server, could this be OptiFine?
    EDIT: Same without OptiFine :/ I have Vault 1.2.12, bPermissions 2.9.1 and iConomy 6.0.9b

    Anyone?

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 24, 2016
  2. Offline

    Royalgamer06

    I have this too!
    Maybe it is this:
    ''Known Issues:
    • Entities can't be interacted with after login (vanilla issue). This build contains a temporary, hacky fix for this issue.
    • Strange chunk generation artifacts on the client. Relogging fixes this issue.
    • Enderman do not spawn when generating The End. Fixed in dev builds.''
    ???
     
  3. Offline

    Tadas159

    Thanks! They should fix this, it's really annoying when you travel and get stuck in some invisible blocks.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page