HELP!! ChatEx Problem

Discussion in 'General Help' started by Jack_RaG3, Oct 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline

    Jack_RaG3

    Hi i need help i have a test server with the same plugins as the main server i am trying to get chat colour and prefixes to work but when i load it onto my friends server i get something saying

    Could not pass event AsyncPlayerChatEvent to ChatEx v1.1.1
    [18:46:26] [Async Chat Thread - #0/ERROR]: **** THIS IS NOT AN ISSUE TO DO WITH PER WORLD PLUGINS ****

    Full Log: http://pastebin.com/wJT6F0pk

    List of Plugins: http://gyazo.com/daefc93a9d6b3338a64a72191c9fd73e

    What Chat Looks Like: http://gyazo.com/d36242d8757664a1753531be995a3c61

    What Chat Should Look Like: http://gyazo.com/5617c1b5c2517a10a02d606c98294cf4

    *** Already Tried Essentials Chat and it refused to work when i removed EssentialsChat on the test server and added ChatEx it worked perfect ***

    Any Help is appreciated thanks for reading.
     
  2. Offline

    eyamaz

    Moved to alternatives help as this is Spigot.
     
  3. Offline

    Jack_RaG3

    Ohh ok thanks

    Anyone got any ideas ?

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: Jun 14, 2016
  4. Offline

    lycano

    Jack_RaG3 the problem is caused by missing a matching method (getPlayerPrefix). It seems to me that you do not use a supported chat plugin.

    Currently supported by Vault is:
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page