[ECON] Jobs - The Job plugin for minecraft [BukkitDev]

Discussion in 'Archived: Plugin Releases' started by phrstbrn, Jun 27, 2011.

  1. Offline

    dallenforth

    Im sorry to bother you but my server seems to be having a problem, It seems that we are experiencing random player job loss, we are using flatfile and so far since we have updated to this revision, 4 players have lost thier jobs is there any chance for H2 support? or a possible fix for the random job loss?
     
  2. Offline

    phrstbrn

    I created a new build, 2.2.0 which drops flatfile support in favor of H2. This will break compatibility for anybody who is using the flatfile database method. I recommend new installations to use this build, and users who are having issues with losing jobs when using the flatfile method.

    I will be dropping support for 2.1.x for the next feature release, 2.3.0.

    You need to uncomment the line first in the configuration file

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 17, 2016
  3. Offline

    DooBLER

    Jobs 2.2.0 default settings

    Why it says Jobs v2.0.1 i have only one copy of jobs
     
  4. Offline

    phrstbrn

    You definitely still have the old copy of jobs somewhere in your plugins folder and are still using the old config files. me.alex.jobs.* is jobs pre-2.1.0.
     
  5. Offline

    undeaddean

    players are losing there job when the server restart why is this?
     
  6. Offline

    Missnostalgia

    Sorry Phstbrn, can you explain that clearer? What does uncomment technically mean and how would I do it?
     
  7. Offline

    flametornado

    remove the #. a # signifies a comment.
     
  8. Offline

    Castilan

    Hi, is it possible to forbit jobs to get a drop from destroying a block? Like Woodcutters don't get any drop when destroying a stone block?
     
  9. Offline

    Kitzur

    I cant see my job. but i hsave Permission and i had make /jobs join Miner. Job title is job. I NEED HELP​
    I´m using Permission newest Version and ichat
     
  10. Offline

    Alpha52

    Just make it so woodcutters get negative money/xp for destroying stone.
    Does essentially the same thing as disallowing the drop: discourages the user from doing things outside his job.
     
  11. Offline

    phrstbrn

    It's probably a conflict or bug with with iChat. The Jobs plugin works correctly with HeroChat and vanilla bukkit, I would check the iChat docs and ask there for help.

    Jobs version 2.3.0 adds Fishing as a job!

    That already exists

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 17, 2016
  12. Offline

    RugRats

    Ahaha then I forgot :p I haven't used jobs since you took over it and I forgot lol.
     
  13. Offline

    undeaddean

    why are players are losing there job when the server restart why is this?
     
  14. Offline

    phrstbrn

  15. Offline

    undeaddean

    ok thanks for fast replay im using the latest bukkit and the latest jobs and i get no errors on the console or in game but when i restart the server all the people that have a job and level up they lose them and i dont know why?
     
  16. Offline

    Renagade

    how do I disable The titles I deleted the titles config but they still show.
     
  17. Offline

    DooBLER

    Code:
            Break:
                WHEAT:
                    income: 1.0
                    experience: 1.0
            Place:
                SEEDS:
                    income: 1.0
                    experience: 1.0
    Don't work for me
     
  18. Offline

    DeathRaceFan1

    I like this plugin a lot! One thing that would be awesome is to somehow code it so we can get money and experience when crafting items or blocks too. That way there can be Bakers and any other jobs that you would think needs to craft items. also when you pick up a item too if possible.
     
  19. Offline

    phrstbrn

    Smelting is something I plan on doing. Picking up items is way too exploitable, and I haven't figured out a good way to preventing a variety of different drop/pickup exploits, which is why I don't plan on implementing it.

    Fully grown wheat in the ground is considered seeds internally by the server. Try SEEDS-7. SEEDS-0 is the inventory item, SEEDS-1 through SEEDS-7 are the states of the wheat growing in the ground. SEEDS would reference all states (SEEDS-0 through SEEDS-7)

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 17, 2016
  20. Offline

    360StudiosDJ

    Hey, I just installed your plugin and started my server. now it says some files are missing where can i found them?
    I think it are the jobs themselves it says:

    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Woodcutter is missing the max-level property. defau
    lting to no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Woodcutter is missing the slots property. defaultin
    g to no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Miner is missing the max-level property. defaulting
    to no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Miner is missing the slots property. defaulting to
    no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Builder is missing the max-level property. defaulti
    ng to no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Builder is missing the slots property. defaulting t
    o no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Digger is missing the max-level property. defaultin
    g to no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Digger is missing the slots property. defaulting to
    no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Farmer is missing the max-level property. defaultin
    g to no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Farmer is missing the slots property. defaulting to
    no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Hunter is missing the max-level property. defaultin
    g to no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Hunter is missing the slots property. defaulting to
    no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Fisherman is missing the max-level property. defaul
    ting to no limits !
    22:17:14 [INFO] [Jobs] - Job Fisherman is missing the slots property. defaulting
    to no limits !
     
  21. Offline

    phrstbrn

    Let me redeem myself before you try that and find it doesn't work... It's CROPS, not SEEDS. SEEDS is the inventory item, CROPS is the item in the ground. CROPS-7 is fully grown.

    I see now that the stock config is wrong, I'll make sure that gets fixed.
     
  22. Offline

    Alpha52

    The titles config is for rank titles. Don't delete that.
    Go into the jobConfig.yml and set every "chat-display:" line to "chat-display: none"

    @360StudiosDJ
    Those aren't missing files.
    They are just saying that you haven't set max levels or max slots.
    Due to this, the max level defaults to 99.

    If you want to set a max, go into the jobConfig.yml and change the "max-level" and "slots" lines to your desired value.
    Then uncomment the lines (remove the # in front).
     
  23. Offline

    Castilan

    Paying money is not the same as don't get the item :) It would be fine, if someone could make something for this feature.
     
  24. Offline

    Alpha52

    I said REMOVING money and I really doubt this feature is going to be added any time soon due to it being unnecessary.
     
  25. Offline

    Taien

    Getting this error on enable and on disable:

    Code:
    2011-07-01 04:05:03 [SEVERE] Error occurred while enabling Jobs v2.3.1 (Is it up to date?): No enum const class org.bukkit.ChatColor.
    java.lang.IllegalArgumentException: No enum const class org.bukkit.ChatColor.
            at java.lang.Enum.valueOf(Enum.java:214)
            at org.bukkit.ChatColor.valueOf(ChatColor.java:9)
            at com.zford.jobs.config.JobsConfiguration.loadTitleSettings(Unknown Source)
            at com.zford.jobs.config.JobsConfiguration.<init>(Unknown Source)
            at com.zford.jobs.config.JobsConfiguration.getInstance(Unknown Source)
            at com.zford.jobs.Jobs.onEnable(Unknown Source)
            at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:126)
            at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:857)
            at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:264)
            at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:151)
            at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:136)
            at net.minecraft.server.MinecraftServer.e(MinecraftServer.java:284)
            at net.minecraft.server.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:271)
            at net.minecraft.server.MinecraftServer.init(MinecraftServer.java:148)
            at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:335)
            at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:422)
    
     
  26. Offline

    SebbeG17

    I used BOSEconomy 0.5.0 and Jobs 2.2.1, and the latest craftbukkit build and it worked perfectly. Next day ( yesterday ) Minecraft did a update to 1.7_01 and server was outdated client, so i updated craftbukkit and jobs to 2.3.1, but jobs was unenabled. So i updated BOSEconomy to 0.6.2 but its still not enabled ! PLEASE HELP I WANT TO USE BOSECONOMY FOR JOBS !
     
  27. Offline

    Alpha52

    I didn't have a chance to talk with phrstbrn today so there may be some incompatibility issues.
    Gonna have to wait for him to respond.
     
  28. Offline

    SebbeG17

    Okey, hope we can solve the problem, I downloaded Iconomy 5 and Jobs was enabled, But iconomy is not that good, and it dont work with my "shop eco system". I want to use BOSEconomy for this, i hope for an fast solution for this. Because this plugin is really good :)
     
  29. Offline

    phrstbrn

    I should have a 953 compatible build sometime today
     
  30. Offline

    Tagz

    Is there a way to get the info from jobs.data into the new H2 database?
     

Share This Page