Inactive [ADMN] Reservations v2.3.6 - Kick players on a full server with a rank system. [1.3.2-R2.0]

Discussion in 'Inactive/Unsupported Plugins' started by homerbond005, Jun 6, 2011.

  1. Offline

    strontkever

    still doing its work homerbond.. :rolleyes:
     
  2. Offline

    homerbond005

    Of course ;)
     
  3. Offline

    funky man

    hhmmm, got my name in the config and the permission but still not allow me to join a full server...

    Had chance to do a little more testing today and getting below error when trying to enter:
    Code:
    2012-03-17 06:23:03 [SEVERE] Could not pass event PlayerLoginEvent to Reservations
    org.bukkit.event.EventException
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:303)
        at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62)
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:441)
        at net.minecraft.server.ServerConfigurationManager.attemptLogin(ServerConfigurationManager.java:229)
        at net.minecraft.server.NetLoginHandler.b(NetLoginHandler.java:102)
        at net.minecraft.server.NetLoginHandler.a(NetLoginHandler.java:41)
        at net.minecraft.server.NetworkListenThread.a(NetworkListenThread.java:61)
        at net.minecraft.server.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:554)
        at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:452)
        at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:490)
    Caused by: java.lang.StackOverflowError
        at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:360)
        at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
        at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
        at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
        at
    ANOTHER 1010 LINES OF THIS........
    de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
    2012-03-17 06:23:03 [INFO] Disconnecting funk1983 [/5.42.3.15:50037]: The server is full!
    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 16, 2016
  4. Offline

    homerbond005

    When do you get this error?
     
  5. Offline

    funky man

    When trying to enter the full server as a vip
     
  6. Offline

    MyGameLine.Eu

    Please remake the Command.

    Residence + Reservations = not !!!
    No command /res ---> /re Please
     
  7. Offline

    homerbond005

    JUST READ THE DESCRIPTION BEFORE POSTING SUCH A MESSAGE!!!!!!
     
  8. Offline

    funky man

    Anything i can be trying to resolve my issues?
     
  9. Offline

    homerbond005

    Are you using BukkitPerms? I think I got the error and I'll fix it today or tomorrow.
     
  10. Offline

    funky man

    Yes, using permissionsbukkit 1.6
     
  11. Offline

    homerbond005

    Now it should work.
     
  12. Offline

    funky man

    Thanks alot, gonna test it now

    Having the same trouble, but the console is saying that it as loaded reservations 2.0, just a typo or not uploaded?

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 16, 2016
  13. Offline

    homerbond005

    2.0???? Shit... Then I uploaded the wrng file. I'll fix it tomorrow.
     
  14. Offline

    funky man

    lol no worries, will be awaiting xD
     
  15. Offline

    homerbond005

    OMG I uploaded it in the wrong directory :D Now it is working.

    Now.

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 16, 2016
  16. Offline

    BronzeByte

    Developers with style would make the command /reserv instead of /reser ;)

    That sounds a bit like nonsence to me...
    Can you explain why it cannot or did you make it so on purpose?

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 16, 2016
  17. Offline

    xKarolusx

    Is that working on 1.2.3-R0.2?

    Becouse i have MASS MASS errors in my logs when vip player wannts to join on full server, starting with:
    Code:
    [SEVERE] Could not pass event PlayerLoginEvent to Reservations
    org.bukkit.event.EventException
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:303)
    at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62)
    at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:441)
    at net.minecraft.server.ServerConfigurationManager.attemptLogin(ServerConfigurationManager.java:229)
    at net.minecraft.server.NetLoginHandler.b(NetLoginHandler.java:102)
    at net.minecraft.server.NetLoginHandler.a(NetLoginHandler.java:94)
    at net.minecraft.server.Packet1Login.handle(SourceFile:68)
    at net.minecraft.server.NetworkManager.b(NetworkManager.java:229)
    at net.minecraft.server.NetLoginHandler.a(NetLoginHandler.java:48)
    at net.minecraft.server.NetworkListenThread.a(NetworkListenThread.java:61)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:554)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:452)
    at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:490)
    Caused by: java.lang.StackOverflowError
    And then a lot of:
    Code:
    at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
    at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
    at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
    at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
    at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
    at de.HomerBond005.Reservations.Reservations.hasPermission(Reservations.java:367)
    Im currently using Group Manger from Essentials.
    I have used that plugin on 1.1 CB and was working very good.
     
  18. Offline

    lme999

    Downloaded the plug-in, started the server checked the log no errors what so ever. When I tried to use the /reser list or any other commands it says "You have to be OP to use this command" I double checked I'm an OP tried again still doesn't work no errors in log. any ideas?
     
  19. Offline

    homerbond005

    Please check your console: Is this Reservations v2.0? I think you are using BukkitPerms and you are running v2.0. I fixed this error in v2.0.1.
    GroupManager? Does it work? :O

    People with a spark of intelligence see, that /reserv is long than /reser. But if you want to I'll add /reserv as alias.
    In the Bukkit API you have to seperate between the console and a player. But you're right. I should add this.

    Hmm very strange. What does Reservations log when it is loaded? (in the console)

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 16, 2016
  20. Offline

    funky man

    Not had chance top test yet, will do so asap
     
  21. Offline

    lme999

    I looked through the entire console this is everything that has to do with reservations: [Reservations] Loading Reservations v2.0.1. [Reservations] enabling reservations v2.o.1 [Reservations] Using OP only. [Reservations is now enabled]. I've triple checked I'm an OP, made sure it's set so the permissions are disabled. and still cannot use the commands.
     
  22. Offline

    BronzeByte

    Reserv sounds like reserve, most people don't have any clue what 'reser' would mean...
     
  23. Offline

    vitik

    [cake] and [diamond]+ for u and [lava] burn all

    Mod Edit (c0mp): Please do not spam the thread with a post full of fire sprites.

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 16, 2016
  24. Offline

    homerbond005

    Burn all?
     
  25. Offline

    Adrenaline

    This rank system and other features added at 2.0/2.1 sucks :/

    Can you update v1.3.1? please T_T
     
  26. Offline

    Vince

    When your adding a name to the list in game could there be a rank section? /reserv add <player> [rank] and if you dont do anything for rank then it goes to default? And then /reserv set <player> <rank> to set a player's rank? That would be awesome thanks
     
  27. Offline

    PureTryOut

    So when giving everybody with the rank (for example) Donator the node reservations.VIP, everybody in that rank should be VIP right? Well why does that not work and do I have to add every name separately?
    Using Group Manager from Essentials.

    All other nodes like reservations.list do work.
     
  28. Offline

    homerbond005

    If you want someone to kick others, define this someone or a group with a rank above the default rank. Then these players will kick players with the default rank.

    I think it is case-sensitive: Reservations.VIP. Are you using the Group Manager Bridge? Otherwise it can't work.

    Okay, I'll add it to the to-do list. Thanks :)

    EDIT by Moderator: merged posts, please use the edit button instead of double posting.
     
    Last edited by a moderator: May 16, 2016
  29. Offline

    strontkever


    wow, thats the most explaining post i've ever seen...
    though i think the plugin is to complicated for your tiny mind
     
  30. Offline

    Adrenaline

    Spam here, go show up your small IQ at other board :)
     

Share This Page