Group Manager Prefix Help

Discussion in 'Bukkit Help' started by Minyo, Mar 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Offline


    My group manager is not working properly.

    I have it set up so that each group has its own prefix, but when you say something it adds the prefix twice.
    [admin] [admin] minyo:

    Any ideas why this would be happening?
  2. Offline


    make sure u put ur prefix only in one of the .yml file of group manager.
    so like
    you have to decide where u want to put ur prefix in, groups.yml or users.yml
  3. Offline


    I understand that and have not put any prefixes in the user.yml
    And when I remove the prefix from the groups.ymp both prefixes dissapear. So it has something to do with the groups.yml.
  4. Offline


    make sure ur setting in each yml looks like this

    Code (Text):
    1.   FATKitty:
    2.     permissions: []
    3.     group: admins
    4.     info:
    5.       prefix: '[ADMIN]'
    6.       suffix: ''
    Code (Text):
    1.  Admins:
    2.     default: false
    3.     permissions:
    4.     - '*'
    5.     inheritance:
    6.     - semiadmin
    7.     info:
    8.       prefix: '&4[ADMIN]&f'
    9.       build: true
    10.       suffix: ''

    pick only one
  5. Offline


    The way I had it was the group option and it looked the same as yours, but when I tried it on the users.yml it only showed one prefix. This would get quite annoying to put each prefix on each use, but when I use the group.yml it still shows a copy of the prefix. Any reason why this would be happening?
  6. Offline


    Do you have essentials chat?

    I think that essentials chat creates its own prefixes.

    remove the essentialschat plugin and try again.


    woa, just proved myself wrong, but i have the same problem, Dangit.

    Disregard my advice.
  7. Offline


    I'm having the same problem.
    Everytime you say something in game it writes your prefix twice for every group except for Guest which is the default (and also doesnt have any prefix or suffixes).

    So for example,
    My prefix for admin group is: "&2[&cAdmin&2]"

    However, whenever you type something it looks like this: [Admin][Admin]Pringles911: testing

    When you remove the prefix, both of them disappear...
    Same with the Suffix...

    Also, something i thought worth noting; this problem just RECENTLY started occurring after a few new plugin installs.

    One of the plugin's I installed was Towny, which i noticed has its own prefixes and suffixes in the config.
    Do you think towny mod may be causing the problem?
  8. Offline


    Okay, i just figured out what the problem was...

    To anyone else having this same problem, make sure you update your chat plugin (ie. iChat)
  9. Offline


    If that doesn't work for you, just remove iChat, and get herochat. It insta fixed mine.
  10. Offline


    For anyone still experiencing this problem, it's because you are running two chat plugins at the same time. I had ChatManager and EssentialsChat. I just deleted EssentialsChat, and it started working fine.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page